Schuifdeursystemen

Creëer helemaal je eigen stijl met een schuifdeursysteem van Doors4Life. Schuifdeuren zijn niet alleen super praktisch, je haalt ook een echte eyecatcher in huis. Je kunt kiezen uit vier schuifdeursystemen, elk met een eigen uitstraling en uniek karakter. Bestel nu direct jouw schuifdeursysteem online.

Move Alu

Move Alu past perfect in een modern interieur. Combineer dit stijlvolle systeem met een glasdeur uit de collectie of kies voor een lijndeur met een opvallend lijndesign. Succes verzekerd! Verkrijgbaar in raillengte 2.10 meter.

Move RVS

Met Move RVS haal je een industriële sfeer in huis. Stijlvol verbind en verdeel je met Move RVS ruimtes met elkaar. Heb je liever een dubbeldeurs uitvoering? Dan kies je heel eenvoudig voor twee systemen, die je op elkaar aan laat sluiten. Verkrijgbaar in raillengte 2.00 meter.

Move zwart landelijk

Move zwart landelijk is stoer en hip tegelijk. De zwarte accenten bij dit schuifdeursysteem geven jouw interieur die eigentijdse look. Maak het plaatje compleet met een bijpassende lijndeur uit de collectie. Voor een dubbeldeurs uitvoering combineer je twee systemen met elkaar. Verkrijgbaar in
raillengte 2.00 meter. Let op: dit schuifdeursysteem is niet te combineren met Nova design deuren.

Move zwart modern

Op zoek naar een zwart schuifdeursysteem maar met een elegant effect, kies dan voor Move zwart modern. Passend bij de trend van dit moment en perfect te combineren met glas- en lijndeuren uit de collectie. Door twee systemen met elkaar te verbinden, creëer je een dubbeldeurs uitvoering. Verkrijgbaar in raillengte 2.00 meter.

Doors4Life schuifdeurgarnituur

Kies je voor een schuifdeur, dan heb je de keuze uit drie fraaie deurkommen (m.u.v. Nova design ) en twee deurgrepen. Daarbij maakt Doors4Life het je makkelijk, want kies je voor een schuifdeurkom, dan monteren wij direct jouw gekozen deurkom in je nieuwe Doors4Life schuifdeur. Liever een deurgreep? Dan boren wij de bevestigingsgaten al voor je in de deur. Makkelijker kan niet!

Doors4Life schuifdeurkommen (gemonteerd)

                     
Ronde kom            Rechthoekige        Rechthoekige kom        Rechthoekige kom
RVS Studio            kom RVS Cube        Zwart Loft                RVS Vila

Let op: Schuifdeurkommen Studio en Cube zijn niet van toepassing voor Nova design.

Doors4Life schuifdeurgrepen zijn te combineren met alle schuifdeursystemen (los geleverd)
         
   Satinato              Edge